©  Foto:

Bastionen, Nyborg Teater- og Kulturhus

Bastionen, Nyborg Teater- og Kulturhus har siden 1897 været rammen om særlige oplevelser og uforglemmelige øjeblikke for mange mennesker. Oplevelser med og for sjælen. 

Bastionen, Nyborg Teater- og Kulturhus har siden 1897 været rammen om særlige oplevelser og uforglemmelige øjeblikke for mange mennesker. Oplevelser med og for sjælen. 

Hvad enten du kalder huset for Industrien eller Borgerforeningens Hus, eller ved dets nye navn Bastionen, Nyborg Teater- og Kulturhus, så har det altid været, og vil altid være indholdet det kommer an på. Og her er du heldigvis aldrig i tvivl. Her er teater, musik, debat, kultur og meget mere for både børn og voksne.

Se de aktuelle shows på Bastionens egen hjemmeside her.

Men at det store hus med de mange lokaler har en lang og glorværdig historie, ligger bestemt ikke en dæmper på nutidens arrangementer. I disse år investeres der markant i en modernisering af kulturhuset. Så selvom at huset har været brugt til hotel, basar, teaterforestillinger, håndværksudstillinger, afdansningsballer, privatfester, folketingsvalg, konferencer, bankospil, boksning og meget mere, så er Bastionen i løbet af kort tid et state-of-the-art moderne kulturhus til teater, foredrag og musik.  

Det moderne kulturhus vil bevare sin på én gang folkelige og majestætiske ånd, hvor hvert rum har sin historie og sin charme – og det vil fortsat have en særlig plads i mange menneskers liv, samtidig med at der kommer endnu flere til med alle de fantastiske arrangementer, som Bastionen, Nyborgs teater- og kulturhus arrangerer.