©  Foto:

Slotsvandring ved Nyborg Slot

Kom med en af vores dygtige frivillige guider med rundt på en gratis slotsvandring om det gamle kongeslot og hør om slottets historie og de historiske begivenheder, der har fundet sted her. Kom også med på en tur ud på voldanlægget, som blev anlagt for at beskytte slot og by.

Tag med på en tur rundt om det gamle kongeslot og hør historien.

Kom med en på en gratis slotsvandring rundt om det gamle kongeslot, og hør mere om slottets historie og de skelsættende begivenheder der har fundet sted på slottet. 

Nyborg Slot er et af Danmarks vigtigste historiske steder fra Middelalderen. For at kunne bevare og formidle den unikke historie, der er knyttet til Nyborg Slot og by, undergår Nyborg Slot restaurering, det er derfor ikke muligt at komme ind på selve slottet. Du kan læse mere om slotsprojektet her

Selvom slottet er lukket, ligger det stadig flot og troner midt i Nyborg. Derfor anbefaler vi stadig, at du tager på en slotsvandring ved Nyborg Slot.

Slotsvandringen tager ca. en time og deltagelse er gratis. Tilmelding er ikke nødvendigt (vær obs på at man kan blive afvist pga. forsamlingsstørrelse, hvis der er flere end tilladt). Turen starter ved Borgmestergården.

OBS: Turen er ikke egnet for dårligt gående, da den foregår på slotsvolden og stejle bakker.