©  Foto:

Kayakomat

Lej en kajak og SUP på Heimdals Plads i Nyborg ved Kayakomat'en, der har åbent 24/7.

Selvservice kajak og SUP udlejning

Lej en SUP eller kajak ved Nyborgs mest centralt beliggende havn ved Heimdals Plads.

Hvis du er begynder i kajak eller på SUP, så er der virkeligt fine betingelser i beskyttet vand i den indre del af Nyborg Havn. Er du mere øvet kan man ro ud af havnen og langs kysten mod syd til Lundeborg eller nord på, forbi Slipshavn, under Storebæltsbroen og måske helt til Kerteminde.

Kajakture med venner, familie eller på egen hånd i dette farvand er en fredfyldt oplevelse, egnet til begynder og let øvede SUP og kajakroere. En kajaktur i farvandet omkring Nyborg Havn giver masser af oplevelser selv om man holder sig tæt til byen og kysten og er samtidig en skøn, alternativ måde at opleve Nyborg.

At leje en kajak eller SUP på Heimdals Plads i Nyborg er nemt, billigt og altid tilgængeligt ved det ubemandede udlejningssted - KAYAKOMAT.

Praktisk information:

  • Kayakomat'en er en ubemandet udlejningstand med single- og tandemkajakker og SUP-boards, som du bestiller og betaler online. Herefter får du en e-mail med en kode til den bestilte kajak eller SUP - du låser op - og er nu klar til at tage på eventyr på vandet i det ønskede tidsrum.
  • Kajakken/SUP-boardet indeholder det tilbehør, du har brug for, f.eks. pagaj/paddel og svømmevest.
  • Kayakomat'en ved Heimdals Plads ligger ved en masse centralt beliggende parkeringspladser, som er gratis.

Lokale tips:

  • Sæt kajakken eller SUP`en i ved flydebroen udfor Heimdals Plads.
  • Ro inde i havnen og oplev Nyborg fra vandsiden og alle de spændende afkroge af havnen. Hvis vandet er roligt kan du ro om til Slipshavn Fyr eller om til Holckenhavn Slot.