Nyborg Destilleri

Photo: Nyborg Destilleri - Produktion restaurant rundvisning - whiskytønder
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Whisky, Gin og Rom. Rundvisninger, restaurant og ro. 
Address

Holmens Boulevard 11

5800 Nyborg

Restaurant, Rundvisninger og Ro.


Dråberne der løber af destillationsapparaterne bliver til whisky, gin og rom på Nyborg Destilleri, der ligger i statsbanernes gamle togværksteder ved havnen i Nyborg. Hallerne er alle blevet totalrenoveret og indeholder ud over produktionen, og lagerhallen, hvor whiskyen roligt modner, også en økologisk restaurant, en café, og en butik med destilleriets egne økologiske produkter.

Allerede siden 2009 har man destilleret whisky og rom, så der står flere modne produkter på hylderne. Indtil foråret 2017 delte Nyborg Destilleri nemlig adresse med Ørbæk Bryggeri, som også er ejet af Rømer-familien. Men ambitionerne var store, så et større destilleri måtte bygges.

I mere end 13 år havde bygningerne stået tomme, da Nicolai og Niels Rømer så muligheden for at forvandle hallerne til et nyt destilleri. Efter flere års restaurering blev Nyborg Destilleri indviet lørdag den 10. juni 2017. Dørene blev også åbnet op for deres nye restaurant, cafe og butik; alt sammen i de historiske bygninger på Holmens Boulevard 11.

Smagsoplevelser med ildhu og passion

Døren åbnes og du møder en rustik indretning – tro mod de historiske bygninger. Destilleriets bar serverer udelukkende økologiske drinks, vine og selvfølgelig destilleriets egen rom, whisky og gin.

Teamet i Nyborg Destilleri har fokus på lækre råvarer, økologi og lokale leverandører, når der til frokost serveres gourmet-smørrebrød og snacks. Om aftenen serveres á la carte menu, hvor gæster kan vælge mellem mange små lækre retter fra det nye danske/nordiske køkken.

 

Rundvisning i historiske bygninger

Du bliver mødt med en liflig duft, når dørene til produktionshallerne bliver åbnet. Du fornemmer hurtigt at her bliver der kun produceret den fineste spiritus.

Et gammelt lokomotiv troner midt i den store lagerhal – fyldt med whiskyfade på ladet. Rundt omkring i resten af den gamle hal står destilleriets øvrige whisky og rom på alverdens slags fade. De store kobberkedler står smukt i destilleringshallen, og gæsterne bliver ført igennem alle processer, fra produktionens start til det færdige produkt.

Nyborg Destilleri tilbyder rundvisninger hver fredag og lørdag. Fredag kl. 16.30. Lørdag kl. 11.30 og 16.30.
Derudover har restauranten, baren og butikken åben fra 11-22 fra onsdag-søndag.

Address

Holmens Boulevard 11

5800 Nyborg

Facilities

Gårdbutik

Økologisk produktion

Økologisk gårdbutik

Ø-mærket

Destilleri

Follow on:

Related products

Sidst opdateret af
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau