©  Foto:

Restaurant Remisen

Nyd en spændende og varieret menu på Restaurant Remisen, der byder på et utal af smagsoplevelser.

Hos Restaurant Remisen i Nyborg byder vi vores gæster velkommen i unikke rammer med fokus på stil, kvalitet, mad af særdeles høj standard og fantastisk service. Både vores mad og omgivelser er gennemtænkte, for at give dig en oplevelse i særklasse. En oplevelse hvor der er forkælelse for både smagsløg og for øjnene.

 

Vi holder til i De Danske Statsbaners gamle værksteder. Bygningerne er renoveret med henblik på at bevare lokalernes sjæl, unikke detaljer og formidle historien om Nyborgs fortid.

På Restaurant Remisen kan du nyde både brunch, frokost og middag. Vores menu ændrer sig med årstiderne, for at vi altid har de mest friske og lækre råvarer at arbejde med. Destilleriet spiller en stor rolle i vores menu, da kokkene inddrager Nyborg Destilleris produkter i de mange spændende retter og smagsoplevelser, de kreerer. Hvad enten du besøger os til en lækker frokost, en middag eller til en cocktail, vil du opleve at både mad og drikkelse er af høj kvalitet. Der er lagt meget tanke og viden bag de kulinariske sammensætninger, som vi tilbyder vores gæster. Ønsker du blot at komme forbi til en kop varm kaffe eller en kold øl? Så har vi også et hyggeligt loungeområde, som passer netop til dette. 

 

Vi har åbent torsdag – lørdag fra kl. 11.30 – 00.00, hvor vores køkken er åbent for frokost og middagsbestilling mellem kl. 11.30-15.00 og kl. 17.30-22.00. Hver søndag kl. 10.00-14.00 kan du nyde brunch. I hele vores åbningstid kan du nyde forfriskende drikkevarer samt specialkaffe.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på remisen@kirkhedegaard.dk eller besøge os på Holmens Boulevard 11, 5800 Nyborg.