NYBORG STRAND, Mødested

Photo: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Halten Sie Ihre nächste Konferenz in Nyborg Strand ab.
Address

Østerøvej 2

5800 Nyborg

OBS: Grundet COVID-19 åbner Nyborg Strand først igen torsdag d. 30 juli 

NYBORG STRAND ligger smukt lige ned til Storebælt og med skoven som nærmeste nabo. Ud over den skønne beliggenhed er Nyborgs historiske bymidte i gåafstand fra hotellet. Hotellets 426 lyse og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder og har en herlig udsigt over vandet eller hotellets park. I parken findes petanquebane, putting-green og legeplads samt mange smukke skulpturer og hyggekroge.
Hotellet har indendørs swimmingpool og sauna. Det er muligt at spille pool og billard og i hotellets Stjernebar serveres kølige drinks til sent ud på aftenen.
Hotellets 2 spisesteder – Restaurant Panorama og Bistroen byder på god mad til overkommelige priser.  
Hotellets faciliteter omfatter bl.a.: bar, bistro, restaurant, elevator, indendørs swimmingpool, strand, sauna. Gratis, overvåget parkering til over 650 biler, gratis internetadgang og fantastiske mødefaciliteter bestående af 36 forskellige møde/konferencelokaler med plads til 1000 personer i det største  – derudover et topmoderne Auditorium til 200 personer. Alle konferencelokaler er udstyret med moderne Av-udstyr, klimaanlæg og funktionel og fleksibel indretning.  
Velkommen til hele Danmarks mødested.

Address

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Facilities

Restaurant

Parkering

★★★★

Green Key

Mødestedsklassificeret

Maks. siddepladser i teaterarrangement (1000)

Antal gruppeværelser (34)

Maks.i banket (900)

Maks. i klasse (450)

Related products

Sidst opdateret af
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau