NYBORG STRAND, Mødested

Foto: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Halten Sie Ihre nächste Konferenz in Nyborg Strand ab.
Adresse

Østerøvej 2

5800 Nyborg

NYBORG STRAND ligger smukt lige ned til Storebælt og med skoven som nærmeste nabo. Ud over den skønne beliggenhed er Nyborgs historiske bymidte i gåafstand fra hotellet. Hotellets 426 lyse og smagfuldt indrettede værelser er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder og har en herlig udsigt over vandet eller hotellets park. I parken findes petanquebane, putting-green og legeplads samt mange smukke skulpturer og hyggekroge.

Hotellet har indendørs swimmingpool og sauna. Det er muligt at spille pool og billard og i hotellets Stjernebar serveres kølige drinks til sent ud på aftenen.
Hotellets 2 spisesteder – Restaurant Panorama og Bistroen byder på god mad til overkommelige priser.  
Hotellets faciliteter omfatter bl.a.: bar, bistro, restaurant, elevator, indendørs swimmingpool, strand, sauna. Gratis, overvåget parkering til over 650 biler, gratis internetadgang og fantastiske mødefaciliteter bestående af 36 forskellige møde/konferencelokaler med plads til 1000 personer i det største  – derudover et topmoderne Auditorium til 200 personer. Alle konferencelokaler er udstyret med moderne Av-udstyr, klimaanlæg og funktionel og fleksibel indretning.  
Velkommen til hele Danmarks mødested.

Adresse

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Facilities

Restaurant

Parkering

★★★★

Green Key

Mødestedsklassificeret

Maks. siddepladser i teaterarrangement (1000)

Antal gruppeværelser (34)

Maks.i banket (900)

Maks. i klasse (450)

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau