Nyborg Voldspils sommerforestilling

Hvert år har Nyborg Voldspil en udendørs scene opsat på volden. Her foregår den populære sommerforestilling, år efter år. I 2020 er det Cyrano man kan få fornøjelsen af at opleve.

Nyborg Voldspil opfører "Cyrano" i sommeren 2020.

I de historiske rammer på Nyborg Vold, under de høje ranke Elme, er der en fantastisk stemning i Danmarks ældste friluftsteater - Nyborg Voldspil. Sommeraftenerne er lune, og solens varme er med til at gøre en aften med musical på Nyborg Vold til en helt speciel oplevelse. Mange kommer igen år efter år, og det gør at du nyder aftnerne i selskab med op til 1.300 andre glade og feststemte publikummer. Nyborg Voldspil er ikke alene Danmarks ældste. Det er også båret af engagementet og entusiasmen fra alle de frivillige, idet Nyborg Voldspil er amatører. Men lad dig ikke narre. Nok er de amatører, men forestillingen er yderst professionelt opsat, og der er traditionen tro altid høj kvalitet i alle facetter.

Nyborg Voldspils sommerforestilling i 2020 er "Cyrano". Du kender sikkert allerede sangene og plottet fra denne udødelige danske klassiker, men i Flemming Jensens fortolkning er den blevet bearbejdet og frisket op. 

Historien

Romantisk komedie med historien om Cyrano - Digteren og musketeren med den store næse. Cyrano både fægter, slås, nedlægger hundrede mand med sin kårde, men han kan også skrive smukke tindrende digte og spidde magten med sine skarpe vers. Dog er der én ting han ikke er skarp til: At vinde Roxanes hjerte. Cyrano har nemlig en grim næse der kommer i vejen, og et mod der svigter. Da Roxane forelsker sig i den unge Christian der er smuk, men som ikke er god med ordene, skriver Cyrano nu de fortryllende ord for Christian som Roxane forelsker sig i. På denne måde vinder Christian - Med Cyranos ord - Roxanes hjerte, og Cyrano må se på fra siden. 

Kom og oplev en stærk og eviggyldig historie som handler om krig og kærlighed. Historien er baseret på virkelige hændelser. Den er fyldt med store flotte optrin, glæde og højt humør, når Sebastians musicaludgave giver den store legendariske historie, musikalsk luft under vingerne. 

Billetter til Nyborg Voldspil kan du købe på Nyborg Voldspils egen hjemmeside, ved skriftlig/telefonisk kontakt direkte til Nyborg Voldspil (bemærk stærkt begrænset telefontid), eller ved fysisk fremmøde hos Bureauet Nyborg, Torvet 2B. Bemærk venligst at det ikke er muligt at købe billetter telefonisk hos Bureauet Nyborg.

Spisning

Tilkøb buffet fra en af Nyborgs kvalitetsrestauranter på Nyborg Vold. Den årlige menu offentliggøres på Nyborg Voldspils egen hjemmeside. Vi opfordrer til, at du bestiller samtidig med, at du køber billetter til forestillingen, således at du er sikker på at få plads.

Nyborgs restauranter og hoteller tilbyder også forskellige løsninger, når det kommer til spisning og/eller overnatning i forbindelse med Voldspillet. Tjek de mange overnatningsmuligheder inden for Bed & Breakfast, camping eller hotel ud her på VisitNyborg.dk. Husk også at besøge Nyborg Slot, når du er i byen, og gå gerne en tur på hele det gamle voldanlæg, hvor svaner og ænder i voldgraven tilføjer eventyrlig idyl i bedste H.C. Andersen stil.