Tinga Tango Dansk Design og galleributik Nyborg

Tinga Tango

Foto: Tinga Tango
Aktiviteter
Shopping
Tinga Tango er en designbutik der ligger nede på Kongegade i Nyborg. Fyldt med farverige og spændende ting. 
Adresse

Kongegade 27-29

5800 Nyborg

Tinga Tango Designbutik ligger lige midt i Nyborgs gågade. Butikken sprudler af farver og finurligheder, og i vores 400kvm designbutik har vi et stort udvalg af kunst og design.

Udover designmærker har Tinga Tango Designbutik også et unik udvalg af skønne ting fra lokale kunstnere – Vi har ca. 50 kunstnere i butikken, og der kommer løbende flere til. Kunstnerne holder af at komme på besøg i butikken, og via det tætte bånd vi har med kunstnerne, har vi også et stort kendskab til historierne og håndarbejdet bag produktet.

Der er indgang til butikken i både Kongegade og Mellemgade, og butikken er derfor praktisk placeret mellem de to indkøbsgader. Ved indgangen i Kongegade har vi vores design- og smykkeafdeling, og ved indgangen i Mellemgade har vi vores børneafdeling.

Vi har altid friskbrygget kaffe på kanden, så kom endelig forbi til et kig i butikken og en snak over en kop dejlig kaffe. Vi hjælper gerne med at finde ideer til den perfekte dåbsgave, konfirmationsgave, bryllupsgave eller hvis du bare har lyst til at have lidt lækkert med hjem fra din ferie i Nyborg

Vi glæder os til at se dig i Tinga Tango Designbutik, de venligste hilsner fra hele Tinga Tango Teamet.

Adresse

Kongegade 27-29

5800 Nyborg

Facilities

Kunst/Brugskunst

Smykker

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau