Frivillig til Danehof

Kom til frivilligmøde 7. februar

3.2.2023
Foto: Ard Jongsma

Kom med til det første frivilligmøde om at være frivillig til Danehof 2023. Bliv klogere på, hvilke opgaver, du kan hjælpe med og årets tema for middelalderfestivalen til juni.

Vi er i fuld gang med forberedelserne til Danehof 2023 og inviterer til årets første frivilligmøde den 7. februar.

Et stort event som Danehof ville ikke være muligt uden hjælp fra de frivillige, og uanset om du har været frivillig før, eller om det er noget helt nyt, du har lyst til at give dig i kast med – så er du meget velkommen til årets første frivilligmøde vedrørende Danehof 2023.

Her får du en række praktiske informationer om det at være frivillig til Danehof, et overblik over hvilke opgaver du kan melde dig til samt information om årets tema og generelle nyheder.

Hvorfor være frivillig til Danehof?

Har du en skuespiller gemt i dig? Eller kan du godt lide historie? Eller mangler du bare en sjov aktivitet for en dag eller en weekend.

Så er det at være frivillig til Danehof måske noget for dig. Som frivillig til Danehof kan du helt selv bestemme dine arbejdsopgaver, imens du hygger dig sammen med venner og andre frivillige. Du kan danse, lave små skuespil, være skatteopkræver eller måske hjælpe de ansatte med praktiske opgaver. Der er masser at taget fat på, og det er altid en stor oplevelse at være med til at skabe den populære middelalderfestival i Danmark.

Praktisk information:

Frivilligmødet foregår tirsdag d. 7. februar kl. 19.00 på Stendamsgade 9, 5800 Nyborg.