©  Foto:

Cykeludlejning i Nyborg

Hos VisitNyborg på Torvet 2B i Nyborg kan du leje cykler, hjelme og cykeltasker. Vi tilbyder kvalitetscykler, som er velegnede til cykelferie samt længere cykelture på Fyn og i Nyborg. 

Vi har cyklen til dig

Skal du leje en cykel? Så kig forbi VisitNyborg. Vi har unisex Kildemoes cykler i størrelserne Small, Medium og Large (stelstørrelse). Alle cykler kan dog ganske enkelt sættes op/ned i sadel- og styrhøjde med et enkelt greb.

Cyklerne er monteret med cykellås, bagagebærer og cykellygter, og de udlejes inkl. cykelhjelm.

Det påhviler lejer at have privattegnet forsikring, som dækker skader, der opstår i lejeperioden, herunder ansvarspådragende skader overfor tredjeperson, eller ved tyveri mv. 

Kontakt gerne VisitNyborg (tlf: 63 33 80 90 / visitnyborg@nyborg.dk) og hør nærmere om dine muligheder, herunder reservation.

OBS Cykler og tilbehør skal forudbestilles i perioden oktober-maj. 

Alternative muligheder for at leje/låne cykler i Nyborg

Flere overnatningssteder giver deres gæster mulighed for at leje eller låne cykler. Har du booket overnatning i Nyborg, spørg da gerne hos dit overnatningssted, om de tilbyder cykelleje eller lånecykler.

Ønsker du at leje en Mountainbike, El-cykel eller anden specialcykel kan du også kontakte vores samarbejdspartnere, som leverer på hele Fyn:

Specifikationer

I menuen nedenfor finder du et link til specifikationerne på vores lejecykler. Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt kun har den grønne "Kildemoes Fyn Cykel" samt pt. et par børnecykler hjemme. Vil du leje andre cykler og/eller være sikker på at vi har en cykel til dig, så forudbestil cyklen - gerne i god tid, så vi kan have cyklen reserveret til dig. Cykler der tages hjem kan blive pålagt et leveringsgebyr til den normale lejepris.

Størrelsesguide "Fyn cyklen"

Den grønne Kildemoes Fyn Cykel fås i tre størrelser, som passer til følgende personhøjder (vejledende):

  • Small: 155-167 cm personhøjde,
  • Medium: 168-172 cm personhøjde,
  • Large: 173-187cm cm personhøjde.

Da sadlen naturligvis kan varieres i højde, skal førnævnte størrelsesguide opfattes vejledende. Det er muligt, at anvende en large, selv om du fx er højere end 187 cm høj. Så sætter vi sadlen op og evt. tilpasser styret. Kontakt os og få en snak om, hvilken cykel, vi skal have klar til din cykelferie i Nyborg og på Fyn.