VisitNyborg

Cykeludlejning i Nyborg

VisitNyborg udlejer cykler. Vi tilbyder kvalitetscykler i samarbejde med FriCykler Odense, som er velegnede til cykelferie samt længere cykelture på Fyn og i Nyborg. 

I 2019 er vores cykler af mærket Kildemoes. Der er tale om unisex cykler i størrelserne Small, Medium og Large (stelstørrelse). Alle cykler kan dog ganske enkelt sættes op/ned i sadel- og styrhøjde med et enkelt greb. Cyklen vi har hjemme er den grønne "Kildemoes Fyn Cykel" i specifikationslisten (linket i menuen). Cykler og tilbehør skal forudbestilles i perioden oktober-maj. 

Cyklerne er monteret med cykellås, bagagebærer og cykellygter.

Cyklerne udlejes inkl. cykelhjelm.

Det påhviler lejer at have privattegnet forsikring, som dækker skader, der opstår i lejeperioden, herunder ansvarspådragende skader overfor tredjeperson, eller ved tyveri mv. 

Kontakt gerne VisitNyborg og hør nærmere om dine muligheder, herunder reservation.

Alternative muligheder for at leje/låne cykler i Nyborg

Flere overnatningssteder giver deres gæster mulighed for at leje eller låne cykler. Har du booket overnatning i Nyborg, spørg da gerne hos dit overnatningssted, om de tilbyder cykelleje eller lånecykler.

Specifikationer

I menuen finder du et link til specifikationerne på vores lejecykler. Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt kun har den grønne "Kildemoes Fyn Cykel" hjemme. Vil du leje andre cykler og/eller være sikker på at vi har en cykel til dig, så forudbestil cyklen - gerne i god tid, så vi kan have cyklen reserveret til dig.