VisitNyborg
Nyborg Fyn Danmark Cykelferie MTB

Cykelferie

Her kan finder du alt, du skal bruge til at planlægge cykelferien i Nyborg.
 

Cykelruter i Nyborg

Uanset hvor langt du vil cykle, finder du alt, hvad du skal bruge til en fantastisk cykelferie, lige fra gode cykelstier, skøn natur og rig mulighed for en masse gode oplevelser for hele familien. 

Her på siden kan du blive inspireret til, hvordan du kan opleve Nyborg på to hjul.

Fyn Cykler Sammen

Vær med når vi invitere til cykelfestival for alle!

Find al den information du skal bruge

Hvor pumper jeg min cykel? Hvordan får jeg cyklen med i toget over Storebælt? Hvor lejer jeg en cykel og hvor finder jeg det bedste sted at nyde min madpakke? Læs med her og find svar på det hele og mere til. 

Alle veje fører til Nyborg

Nyborg har igennem 1.000 år været det centrale knudepunkt, der har bundet Danmark sammen øst-vest, og alle veje fører således til og gennem Kongebyen Nyborg.

Når du i middelalderen ankom til Nyborg i fra landsiden, som var fra det øvrige Fyn, blev du ledt gennem landporten og ind bag voldene i det mægtige fæstningsanlæg. Noget af det første der mødte dig var kongens residens - Nyborg Slot - som majestætisk spejlede sig slotssøen. Herfra blev du ledt hen over torvepladsen - den kongelige turneringsplads - og videre gennem byen til Kongens Skibsbro i havnen. Turen kan du stadig gennemføre den dag i dag.

Mangler du et cykelkort?

Mangler du et cykelkort? Dem har vi til dig lige her. 

Tour de France 2022

Tour de France kommer til byen i 2022, og vi kan næsten ikke vente! Læs mere her.