Nyborg Fyn Danmark Cykelferie

Cykelferie

Foto: Carlo Pedersen

Hop på cyklen og oplev Nyborg. Her finder ud alt fra smukt landskab, slotte og herregårde, fantastisk kystlinje, lokale bryggerier, gårdbutikker og meget mere. 

Find al den information du skal bruge lige her

Hvilken rute skal jeg vælge? Hvor finder jeg Bed & Bike certificerede overnatningssteder? Hvor lejer jeg en cykel? Kan jeg købe et cykelkort? Læs med her og find svar på det hele og mere til. 

Læs mere

Mangler du et cykelkort? Fortvivl ej, vi har dem lige her

Skal du bruge en cykel eller er din egen flad? Så kan vi hjælpe dig!

Hos VisitNyborg kan du leje en cykel, så du nemt og bekvemt kan komme rundt og opleve Kongebyen Nyborg. Hvis din egen er flad har vi også en cykelsmed der kan hjælpe dig godt videre. 

Læs mere
Alle veje fører til Nyborg
Nyborg har igennem 1.000 år været det centrale knudepunkt der har bundet Danmark sammen øst-vest, og alle veje fører således til og igennem Kongebyen Nyborg.

Når du ankom til Nyborg i Middelalderen fra landsiden - det øvrige Fyn - blev du ledt ind igennem Landporten og ind bag voldene i det mægtige fæstningsanlæg. Noget af det første der mødte dig var kongens residens - Nyborg Slot - som majestætisk spejlede sig slotssøen. Herfra blev du ledt hen over torvepladsen - den kongelige turneringsplads - og videre ind igennem byen til Kongens Skibsbro i havnen. Turen kan du stadig gennemføre den dag i dag.

Her er et par forslag til cykelruter med udgangspunkt i Nyborg

Tour de France 2021

Tour de France kommer til byen i 2021 og vi kan næsten ikke vente! Læs mere her.

Læs mere