Jul i den gamle Kongeby

Foto: Nyborg Kommune

Juletravlheden spreder sig, og der er ægte julestemning i den gamle Kongeby.

Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker, ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til årets julemarked i Nyborg. 

Det sker i juletiden i Nyborg

Nyborg byder på et væld af hyggelige julestunder. Vær med når julen synges ind til julekoncert i Vor Frue Kirke, oplev hyggen til en af de mange julestuer, besøg vores store julemarked Jul i den gamle Kongeby og meget mere.    

Klar, parat - julebag!

Det kommer igen i år til at dufte og smage af jul i rådhusets forhal, når Nyborg Kommune og Vindinge Boldklub atter inviterer indenfor til julebageri ...

Julegrisen parteres

Når der fejres Jul i den gamle Kongeby, så er der også Jul i kongens fadebur. I anledningen af julen skulle kongens fadebur fyldes op med gode fødevar...

Se programmet for julemarkedet her

Læs mere om alle aktiviteter der foregår i forbindelse med julemarkedet.

Åbningstider for julemarkedet 2019

Fredag 6/12 kl. 16-19, Lørdag 7/12 kl. 10-18, Søndag 8/12 kl. 10-16.

Fredag 13/12 kl. 16-19, Lørdag 14/12  kl. 10-18, Søndag 15/12 kl. 10-16.

Er du pjattet med jul? af Daniel Røde, DR Kultur

Julemarkederne står for døren og DR Kultur's juleeskpert Daniel Røde anbefaler dig, hvor du skal tage hen. På sin liste finder du Jul i den Gamle Kongeby Nyborg. Om dette julemarked skriver Daniel Røde: "I Nyborg finder du 'Jul i den gamle Kongeby', der danner rammerne for den perfekte julestemning. Julelys, juleboder og den gamle borgmestergård er blandt andet noget af det du kan opleve". Læs hele anbefalingen og hele Daniel Rødes liste her.

Se billeder fra de sidste års julemarkeder

Se billeder fra de sidste års julemarkeder og bliv i julehumør allerede nu!

Følg Jul i den gamle Kongeby

Følg Jul i den gamle Kongeby på Facebook og bliv opdateret på, hvad der sker i byen.

Pebernødder

Jul i den gamle Kongeby er fejringen af Kongens tilstedeværelse i sin residensby Nyborg - Danmarks første hovedstad. Når Kongen var i byen, blev der a...

Jul i den gamle Kongeby i pixi-format

Når julelysene tændes i Nyborg, så markerer det samtidig, at der er Jul i den gamle Kongeby.

Julekuglerne fra Jul i den gamle Kongeby

I den gamle Kongeby Nyborg har forberedelserne til årets mange juleaktiviteter og det store julemarked været i gang længe. Traditionen tro præsenterer vi også dette års julekugle ved juletræets tænding den 29. november.

Køb julekuglerne her

Den 29. november bliver julekuglen for 2019 frigivet. Skynd dig at køb en - der er rift om dem. Vi har derudover også et lille udvalg af kugler fra tidligere år.

Julekalendere optaget i Nyborg

Nyborg er en del af FilmFyn, og har således været location i flere filmproduktioner de seneste år. Både "Juleønsket" (2015), "Den anden verden" (2016) og "Tinkas Juleventyr" (2017) har locations med fra Nyborg. 

Den anden Verden

I 2016 var Nyborg med i årets TV julekalender. Denne gang var det DR1, der har lagt vejen forbi Nyborg Slot for at optage scener til årets julekalender 'Den anden Verden'.

Tinkas Juleeventyr

Juleønsket

Der er desværre ikke flere ledige boder til årets julemarked

Men du er velkommen til at skrive dig på venteliste, og vi vil kontakte dig i tilfælde af at en bod bliver ledig.

Ansøg om en bod til Julemarked 2019

I 2018 gæstede ca. 25.000 besøgende julemarkedet i den gamle Kongeby Nyborg i hver af de to weekender. Julemarkedet er meget populært blandt bodholdere og meget attraktivt og velbesøgt af gæster.

Få besked lige så snart du kan ansøge om en bod til julemarkedet 2020.