©  Foto:

Påske i Nyborg

Skal I holde påskeferie på Fyn? 

Så slå et smut forbi Nyborg til en masse hyggelige påskeaktiviteter.

31. marts: Påskerock på Bastionen

Skyd påskeferien i gang med en ægte rockkoncert med Gasbox og Almost AC/DC. Du er garanteret rockbaskere og kolde fadøl. Gasbox tager dig en tur tilbage til 1970’erne med Gasolins ikoniske sange og Almost AC/DC skruer helt op for bassen, når AC/DC’s klassikere skal langes ud over scenekanten.

Koncerten starter kl.20.00.

 

3. april: Påskesjov på Torvet

Kom og vær kreativ med Line fra kreativmedungerne.dk. Lav et fint pop-up kort formet som et påskeæg, tryl æggebakker om til påskeharer og klip en dekorativ påskehare-vimpel.

Det foregår på Nyborg Torv fra kl.11.00 - kl.14.00

 

3. april – 5. april: Påskeaktiviteter på Nyborg Bibliotek

Så skal du i gang med saks og papir – hele børnebiblioteket skal pyntes op med påskepynt. Og så kan du deltage i konkurrencen om at klippe det smukkeste gækkebrev.

Nyborg Bibliotek har åbent alle dage fra kl.08.30 – kl.18.00

 

3. april – 5. april: Påskeaktiviteter på Ullerslev Bibliotek

Ullerslev inviterer alle kreative børnesjæle til at pynte biblioteket op med påskepynt. Klip, farve og tegn dit pynt og vær med i konkurrencen om det flotteste gækkebrev i byen.

Mandag er åben fra kl.10.00 – kl.18.00 og tirsdag og onsdag er åben kl.10.00 – kl.17.00

 

3. april – 5. april: Påskeaktiviteter på Ørbæk Bibliotek

Så kan du være al det påskekreativ, du vil på Ørbæk Bibliotek. Der er nemlig masse af karton, sakse, lim, farveblyanter også videre til at lave det pæneste påskepynt. Biblioteket hænger dit flotte pynt op til skue for de andre biblioteksbesøgende, og så kan du deltage i konkurrencen om at klippe det bedste gækkebrev.

Mandag er åben fra kl.10.00 – kl.18.00 og tirsdag og onsdag er åben kl.10.00 – kl.17.00

 

3. april – 5. april: Alt om drager og drageæg på Borgmestergården

Enhver der er vild med drager, skal tage et smut forbi Borgmestergården i løbet af påskeferien. Her er der aktiviteter for børn, der har det til fælles, at de alle handler om drager. Og så kan du høre mere om drager og drageæg, blive klogere på middelalderens drage og få historier om drager fra hele verden. Du kan slå kreativiteten løs og dekorere dit eget drageæg eller bygge din egen drage, lave dragemasker og så kan du være med til at vælte små drager med et pusterør.

Som noget særligt får Borgmestergården besøg af Dragon Craft tirsdag 4. april, hvor Stine tager drager med, man gerne må klappe…hvis man ellers tør og forskellige skabninger og forstenede drager.

Alle dage fra kl. 11.00 - 15.00. Aktiviteter koster 25 kr. og entré er gratis.

 

4. april: Noget om antihelte på Bastionen

Hvilken rolle har manden i 2023? Det spørgsmål giver denne forestilling et indblik i, når vi følger tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn og skilsmisse. Publikum kommer igennem en ærlig, morsom, musikalsk og ikke mindst eftertænksom rejse omkring sammenspillet mellem mænd og kvinder, og hvordan hverdagen ser ud i 2023.

Forestillingen starter kl. 19.30.

 

Programmet opdateres løbende.