Mad og drikke i Nyborg

Maven knurrer. Det er tid til at finde noget at spise og drikke. Du overvejer. Skal du på restaurant med hvid dug, langstilkede glas og en tjener til at opvarte dig med en gourmetoplevelse af lokale fødevarer, så fuglene synger? For det gør de i de ranke bøgetræer mens du nyder middagen og udsigten til Storebælt. Skal det være klassisk eller moderne? Skal det være det danske eller franske køkken Eller mexicansk, tyrkisk eller sushi? Det er godt, du skal være i Nyborg i flere dage, når der nu er så mange spændende valgmuligheder. Så mange restauranter og spisesteder. Heldigvis er der noget for enhver smag når I skal ud at spise i Nyborg. Og som man siger: "Vejen til en god madoplevelse, bringer dig altid til Nyborg, Danmarks Riges Hjerte".

Ørbæk Bryggeri

Vi (Niels og Nicolai Rømer) overtog i 1997 Ørbæk Bryggeri – og siden har vi arbejdet koncentreret for at fremstille økologiske produkter. Vi producerer i dag primært øl, men vi har også en spændende serie af sodavand og juice, der føres under navnet NaturFrisk – og senest er vi begyndt at lancere udsøgte cidere.

Refsvindinge Bryggeri

Refsvindinge bryggeri er stadigvæk et af Danmarks mindste bryggerier, men samtidig er det et af de mest kendte.

Den Gode Smag i Nyborg

Ideen med Den Gode Smag var, at lave en butik med det bedste af det bedste inden for charcutteri, oste, vine, chokolade, kaffe, te o.s.v 

Osteboden Fru Hansen i Nyborg

 

Osteboden - Fru Hansen has a wide range of different exciting cheese, charcutteri, quality wine, different kinds of liquid, tastefull delicacy, filled chocolatae, fresh grinded coffee, the, and not to forget the exciting range of crafts. 

Vinspecialisten Kaffe- og Vinbar Nyborg

Vinspecialisten Nyborg

Alting var bedre i de gode gamle dage? At træde ind af døren i Vinspecialisten Nyborg er som at træde 50 år tilbage i tiden. Duften af friskmalet kaffe fra den store, gamle kaffemølle blander sig med duften af god chokolade og rødvin. De gamle træreoler er fyldt med vine, spiritus, øl og chokolade fra gulv til luft som pirrer din nysgerrighed til at gå på opdagelse i en glemt og gemt verden. Så hvis du vil prøve en handelsoplevelse ud over det sædvanlige så er butikken og personalet helt klart et besøg værd – kig ind og få en unik oplevelse og en personlig betjening som i de gode gamle dage.

Play Video

Det Lille Vaffelbageri