VisitNyborg
Badebolde - Lyt til Kunsten

Lyt til Kunsten

Med Lyt til Kunsten i Nyborg får du en lokal lydoplevelse, der tager dig med ind i kunstens verden, mens du står der.

Overalt på Fyn findes smukke og unikke kunstværker. De gemmer alle på gode fortællinger om tiden, de blev skabt, tankerne bag og ikke mindst historien de hver især fortæller. Lyt til Kunsten giver dig muligheden for at høre mere om de kunstværker, du kan finde på Fyn og ikke mindst i Nyborg!

Med Lyt til Kunsten får du en lydoplevelse, der tager dig med ind i kunstværkets fortælling. Lydoptagelserne kan du lytte til, mens du står og kigger på kunstværket, så du får en intim og kulturel oplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan se kunstværkerne i Nyborg på en god gåtur, du kan tage hen til et specifikt kunstværk og høre fortællingen – eller du kan finde fortællingen frem, hvis du en dag står ved en skulptur i Nyborg og gerne vil vide mere. Lyt til Kunsten tager dig blandt andet forbi Vor Frue Kirke, Hotel Nyborg Strand og Nyborg Bibliotek, hvor spændende historier om skulpturer og andre kunstværker venter på dig.

Download appen Vizgu eller find lydfortællingerne på www.lyttilkunsten.dk - og lyt til kunsten med det samme.

Rigtig god fornøjelse!

Find kunsten her

Her kan du finde kunstværker og skulpturer i Nyborg. Du kan besøge de forskellige kunstværker på en gåtur og lytte til lydfortællingerne, når du står ved dem.

Liste
Kort