Gå til indhold

Efterår i Nyborg

Foto: Michael Grønnemose

Der er massere at opleve i Nyborg i løbet af efteråret, hvor det historiske voldanlæg bliver omfavnet af efterårets smukke farver og bliver til et eventyrlandskab, som minder os om, hvor fantastisk Danmark er på denne årstid.

Den gamle Kongeby Nyborg og byens omkringliggende egn byder dig velkommen til et efterår med oplevelser for store og små. Her kan du gå i fodsporene på konger og dronninger i Danmarks tidligere hovedstad. Ifør dig et par lune vanter og en blød strikhue - og tag så på opdagelse i byen med en varm kakao fra byens bageri. 

Gå en tur rundt på Volden, mærk stemningen på Dronningens Bastion og se Nyborg Slot. I efterårsmånederne omringes området af betagende efterårsfarver fra de smukke gyldne rødlige blade (og mon ikke, at man også kunne være heldig at finde en kastanje eller to). Der er også rig mulighed for at opleve byens smukke naturområder - både på gåben eller på to hjul. Så kom forbi turistkontoret og snup dig en brochure eller to til din ferieinspiration. 

Udendørs efterårsoplevelser

1
Kastanjer
Kastanjetid i Nyborg
2
Nyborg Fyn Danmark Natur Mælkebøtter Michael
13 Grønne oplevelser
3
Nyborg Fyn Danmark Lystfiskeri
Lystfiskeri
4
Nyborgs Skjulte Fortællinger
Podwalks: Nyborgs Skjulte Fortællinger

Naturen i Nyborg er ekstra (ekstra) smuk igennem efterårsmånederne. Vi har et væld af muligheder for flotte udendørsoplevelser til alle aldre. Nedenfor har vi udvalgt et par forslag til nogle efterårsaktiviteter. Vi kan også anbefale, at man tænder for telefonen og lytter til vores Podwalks, der fortæller alt om Nyborgs skjulte fortællinger. 

For det voksne publikum kan vi anbefale et visit hos Nyborg Destilleri. Her kan du se, høre om og smage økologisk whisky samt gin og rom, der altsammen destilleres i DSB's historiske værksteder ved den gamle færgehavn i Nyborg. 

Er vejret til indendørsaktiviteter inviterer Bastionen - Nyborgs teater og kulturhus - dig naturligvis også på koncerter og teaterforestillinger i efteråret. I biografen KinoVino er der gode film hver dag, og Nyborgs mange caféer og restauranter byder på god mad, kage eller kaffe at hygge sig med.

Følg os på: