Efterår i Nyborg

Foto: 24Copenhagen

Nyborg i efteråret er helt fantastisk. De østfynske skove bliver omfavnet af efterårets smukke farver og bliver til eventyrlandskaber, som minder os om, hvor fantastisk Danmark er på denne årstid. Ifør dig et par lune vanter og en blød strikhue og tag på tur i efterårsklædte Nyborg.

Hyg dig i efterårsferien

Så er det endelig sæson for varm kakao med flødeskum, gåture i det flotte efterårsvejr, snitte græskar til Halloween, se film i mørket og en masse andet (u)hyggeligt. Det er tid til ægte efterårshygge.

Udendørs efterårsoplevelser

Naturen i Nyborg er ekstra (ekstra) smuk igennem efterårsmånederne. Vi har et væld af muligheder for flotte udendørsoplevelser til alle aldre. Nedenfor har vi udvalgt et par forslag til nogle efterårsaktiviteter. Vi kan også anbefale, at man tænder for telefonen og lytter til vores Podwalks, der fortæller alt om Nyborgs skjulte fortællinger. 

Gåtur i det smukke efterårsvejr

Gå en tur rundt på Volden, mærk stemningen på Dronningens Bastion og se Nyborg Slot. I efterårsmånederne omringes området af betagende efterårsfarver fra de smukke gyldne rødlige blade (og mon ikke, at man også kunne være heldig at finde en kastanje eller to). Der er også rig mulighed for at opleve byens smukke naturområder. Så kom forbi turistkontoret og snup dig en brochure eller to til din ferieinspiration. 

Indendørs efterårshygge

Er vejret til indendørsaktiviteter inviterer Bastionen - Nyborgs teater og kulturhus - dig på koncerter og teaterforestillinger i efteråret. I biografen KinoVino er der gode film hver dag, og Nyborgs mange caféer og restauranter byder på god mad, kage eller kaffe at hygge sig med.