VisitNyborg
Nyborg Vold

Efterår i Nyborg

Der er masser at opleve i Nyborg henover efteråret, når vores historiske voldanlæg bliver ramt af efterårets smukke farver og bliver til eventyrlandskab og minder os om, hvor fantastisk Danmark er på denne årstid.

Den gamle Kongeby Nyborg og egnen omkring byder dig velkommen til et efterår med oplevelser for par, børnefamilier og dig, som rejser solo.

Borgmestergården i Nyborg - den smukke gamle købmandsgård fra starten af 1600-tallet, inviteres hele familien indenfor. Efterårsferien 2020 på Borgmestergården står i jagtens tegn. Du kan opleve, hvordan kongen og adlen gik på jagt i middelalderen og renæssancen.

Udenfor Borgmestergårdens røde og sorte bindingsværksmure, kan du komme med på en af de de gratis by- og slotsvandringer og høre om Nyborgs historie. Gå i fodsporene på konger og dronninger i Danmarks første hovedstad - Nyborg. På rundturene kommer du forbi Nyborg Slot, kanonerne på toppen af fæstningsanlægget og Vor Frue kirke, som er opført af Dronning Margrethe I. 

Udendørs efterårsoplevelser

Naturen i Nyborg er ekstra smuk gennem efteråret. Der er også et væld af muligheder for gode udendørsoplevelser i efteråret for alle aldre. Her har vi udvalgt et par stykker til dig.

1
13 Grønne oplevelser
Nyborg Fyn Danmark Natur Mælkebøtter Michael
2
Oplev cykelruter i Nyborg
Nyborg Fyn Danmark Cykelferie
3
Cykeludlejning i Nyborg
Cykeludlejning i Nyborg
4
Vandre- og gåture
Nyborg Fyn Danmark Vandring Turister
5
Kløverstier
Kløverstier
6
Lystfiskeri
Nyborg Fyn Danmark Lystfiskeri

I den nyere historie i Nyborg - og mest for de voksne - kan du besøge Nyborg Destilleri. Her kan du se, høre om og smage på økologisk whisky, gin og rom, som destilleres i DSB's historiske værksteder ved den gamle færgehavn i Nyborg. 

Er vejret til indendørs aktiviteter, inviterer Bastionen - Nyborgs teater og kulturhus - dig naturligvis også på en koncerter og teaterforestillinger i efteråret. I biografen KinoVino er der gode film hver dag, og Nyborgs mange caféer og restauranter byder på god mad, kage eller kaffe at hygge sig med.