Den anden verden

Den anden Verden

Oplev Nyborg Slot, Borgmestergården, Nyborg Bibliotek og Bastionen i julekalenderen "Den anden Verden", hvor der sættes fokus på eventyrenes verden og Brødrene Grimms eventyr.

'Den anden verden'

Julekalenderen 2016 på DR1 ’Den Anden Verden’ foregår delvist i et magisk univers af Brødrene Grimms eventyr. I julekalenderen møder vi tvillingesøstrene Anna og Sara, som tager deres første skridt ind i de voksnes verden. Sara oplever sin første forelskelse, mens Anna bekæmper sin sceneskræk og gennemgår en personlig udvikling.
Samtidig har Sara fundet ud af, at hun kan komme i kontakt med den dramatiske og farlige verden fra Brødrene Grimms eventyr.

Brødrene Grimm

I begyndelsen af 1800-tallet indsamlede de to tyske brødre Jacob og Wilhelm Grimm mere end 200 folkeeventyr, som siden er udgivet i mange former og variationer. Mange af historierne var baseret gamle mundtlige fortællinger og fortsat lever den dag i dag i film, fantasy, spil, bøger og tegneserier.

Når du er i Nyborg

Find ud af hvor skal du overnatte, hvad skal du ellers se, og hvordan får du det bedste ud af dit ophold, når du er i Nyborg.

Nyborg Fyn Danmark campister

Overnatning

Nyborg Fyn Danmark Nyborg Destilleri Mad

Mad og drikke

Nyborg Fyn Danmark Borgmestergården Museum

Attraktioner

Nyborg Fyn Danmark Vinter Storebæltsbroen

Vinter