Den anden verden

Den anden Verden

Foto: VisitNyborg

I 2016 var Nyborg med i årets TV julekalender. Denne gang var det DR1, der har lagt vejen forbi Nyborg Slot for at optage scener til årets julekalender 'Den anden Verden'.

Oplev Nyborg Slot, Borgmestergården, Nyborg Bibliotek og Bastionen i julekalenderen "Den anden Verden", hvor der sættes fokus på eventyrenes verden og Brødrene Grimms eventyr.

'Den anden verden'

Julekalenderen 2016 på DR1 ’Den Anden Verden’ foregår delvist i et magisk univers af Brødrene Grimms eventyr. I julekalenderen møder vi tvillingesøstrene Anna og Sara, som tager deres første skridt ind i de voksnes verden. Sara oplever sin første forelskelse, mens Anna bekæmper sin sceneskræk og gennemgår en personlig udvikling.
Samtidig har Sara fundet ud af, at hun kan komme i kontakt med den dramatiske og farlige verden fra Brødrene Grimms eventyr.

Brødrene Grimm

I begyndelsen af 1800-tallet indsamlede de to tyske brødre Jacob og Wilhelm Grimm mere end 200 folkeeventyr, som siden er udgivet i mange former og variationer. Mange af historierne var baseret gamle mundtlige fortællinger og fortsat lever den dag i dag i film, fantasy, spil, bøger og tegneserier.

Når du er i Nyborg

Find ud af hvor skal du overnatte, hvad skal du ellers se, og hvordan får du det bedste ud af dit ophold, når du er i Nyborg.

Nyborg Fyn Danmark Nyborg Strand Camping

Overnatning

Mad i Nyborg

Mad & drikke

Nyborg Fyn Danmark Borgmestergården Museum

Attraktioner

Nyborg Fyn Danmark Vinter Storebæltsbroen

Vinter