Slaraffenland på Bastionen

Det sker i Nyborg

Foto: Jesper Hahn

I Nyborg har vi tradition for at afholde events og begivenheder fordelt ud over hele året. Vi har alt fra store, historiske markeder og ridderturneringer til events og finurlige begivenheder for store og små.

Nyborgs største events er Danehofmarked og Jul i den gamle Kongeby

Ture med guide

Når man tager med på en guidet tur i Danmark, åbner der sig ofte helt nye perspektiver af ens eget land. Guiderne på turene og vandringerne her i Nyborg elsker at formidle historier og fakta om Nyborg.

 

Vi anbefaler, at du tager på en tur med guide, hvis du vil have lidt ekstra viden med eller bare godt kan lide, at få fortalt nogle gode historier.

 

Find den tur, der passer bedst til dig her.

 

Vil du på guidet tur til Sprogø, kan du læse mere her - Vi gør opmærksom på, at alle ture er fuldt booket resten af 2020.

Sprogø

Sprogø er en af de mest spændende småøer i Danmarkshistorien. Øen har været brugt som fæstningsanlæg, har en fredet natur og har været hjem for en række "utilpassede" piger.

Alle ture med guide

Her kan du finde et overblik over de forskellige ture, hvor du har en guide med, der fortæller på turen. Her finder du alt fra natur og slotsvandringer og byrundtur i Nyborg.

Se alt

Arrangementer for hele familien

Vi har planlagt en masse sjov for børn og voksne i alle aldre.

 

Ferie er noget af det, der er med til at skabe de bedste sommerminder i Danmark. Du husker det helt sikkert selv fra dengang, du som barn var på ferie i det danske land, uanset om du var med mor og far på hotel eller med dine bedsteforældre på camping. Ferien i 2020 er ingen undtagelse for familien. Vi har lagt op til, at sommeroplevelserne i Nyborg indeholder alt det, der skal til for at skabe de gode minder fra ferien i Danmark.

 

Her kan du finde inspiration til, hvad dig og familien skal opleve af begivenheder og events, mens I er i Nyborg.

Alt hvad der sker

Her kan du finde hele kalenderen med alle de aktiviteter, der er i Nyborg for børn.

Store Events

Hvert år i afholdes der to helt store events. Det er middelalderfestivalen Danehofmarked og julemarkedet Jul i den Gamle Kongeby.

Hvis du vil opleve store begivenheder i særklasse, skal du kigge på disse to events, der er helt særlige for Nyborg.

Danehofmarked

Der er blevet afholdt Danehof i Nyborg siden 2010. Til Danehof den 13.-15. august 2021 vil det restaureret Torv igen være omdrejningspunkt for den store historiske festival, der tiltrækker titusindvis af gæster til Nyborg hvert år.

Jul i den gamle Kongeby

Juletravlheden spreder sig, og der er ægte julestemning i den gamle Kongeby. Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker, ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til årets julemarked i Nyborg.