Slaraffenland på Bastionen

Det sker i Nyborg

Foto: Jesper Hahn

I Nyborg har vi tradition for at afholde events og begivenheder fordelt ud over hele året. Vi har alt fra store, historiske markeder og ridderturneringer til events og finurlige begivenheder for store og små.

Nyborgs største events er Danehofmarked og Jul i den gamle Kongeby

Oplevelser for hele familien

Vi har planlagt en masse sjov for børn og voksne i alle aldre.

 

Du husker det helt sikkert selv fra dengang, du som barn var på ferie i det danske land, var med dine bedsteforældre på camping eller måske på weekendtur i en anden by. Vi har lagt op til, at oplevelserne i Nyborg indeholder alt det, der skal til for at skabe de gode minder fra Danmark.

 

Her kan du finde inspiration til, hvad dig og familien skal opleve, mens I er i Nyborg.

Alt hvad der sker

Her kan du finde hele kalenderen med alle de aktiviteter, der er i Nyborg for børn.

Efterårsferie i Nyborg

Her finde du alle de arrangementer, du opleve i Nyborg i efterårsferien

Efterår i Nyborg

Der er masser at opleve i Nyborg henover efteråret, når vores historiske voldanlæg bliver ramt af efterårets smukke farver og bliver til eventyrlandskab og minder os om, hvor fantastisk Danmark er på denne årstid.

Ture med guide

Når man tager med på en guidet tur i Danmark, åbner der sig ofte helt nye perspektiver af ens eget land. Guiderne på turene og vandringerne her i Nyborg elsker at formidle historier og fakta om Nyborg.

 

Vi anbefaler, at du tager på en tur med guide, hvis du vil have lidt ekstra viden med eller bare godt kan lide, at få fortalt nogle gode historier.

 

Find den tur, der passer bedst til dig her.

 

Vil du på guidet tur til Sprogø, kan du læse mere her - Vi gør opmærksom på, at alle ture er fuldt booket resten af 2020.

Sprogø

Sprogø er en af de mest spændende småøer i Danmarkshistorien. Øen har været brugt som fæstningsanlæg, har en fredet natur og har været hjem for en række "utilpassede" piger.

Alle ture med guide

Her kan du finde et overblik over de forskellige ture, hvor du har en guide med, der fortæller på turen. Her finder du alt fra natur og slotsvandringer og byrundtur i Nyborg.

Se alt

Store Events

Hvert år i afholdes der to helt store events. Det er middelalderfestivalen Danehofmarked og julemarkedet Jul i den Gamle Kongeby.

Hvis du vil opleve store begivenheder i særklasse, skal du kigge på disse to events, der er helt særlige for Nyborg.

Danehof

Der er blevet afholdt Danehof i Nyborg siden 2010. Til Danehof den 2.-4. juli 2021 vil det nyligt, restaureret Torv igen være omdrejningspunkt for den store historiske festival, der tiltrækker titusindvis af gæster til Nyborg hvert år.

Jul i den gamle Kongeby

Juletravlheden spreder sig, og der er ægte julestemning i den gamle Kongeby. Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker, ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til årets julemarked i Nyborg.